Warcraft Rumble har kommit till mobil

Warcraft Rumble screenshot

Nu kan du äntligen njuta av Warcraft-universumet i mobilen! Warcraft Rumble har kommit till iOS och Android, ett mobilspel där Minis kommer till liv och är dina krigare. Du kan spela i flera lägen, bland annat PvE och PvP. Spelet går ut på att du placerar ut Minis på slagfältet och dessa framkallar du med hjälp av guld. För att framkalla Minis snabbare, kan du placera ut Miners som hjälper dig att hugga fram guld. Minisarna i Warcraft Rumble går att uppgradera genom att tjäna poäng, allteftersom du använder dom att kriga med.

Från skaparna av Warcraft

Blizzard Entertainment är en framstående spelutvecklare och förläggare. De är kända för serier som Warcraft, Diablo och Overwatch, vilka är älskade av spelare över hela världen. Med sin dedikation till innovation och kreativitet har Blizzard satt standarden för spelutveckling och erbjudit djupgående och fängslande spelupplevelser. Deras närvaro sträcker sig till onlinevärlden med Battle.net, där spelare kan ansluta och spela med vänner globalt. Med fantastiska spel och en passionerad spelarbas förblir Blizzard en ledande kraft i spelindustrin och fortsätter att glädja spelare. Utforska deras imponerande världar och följ deras senaste projekt och nyheter för att uppleva varför de är en ikon inom spelvärlden.

Warcraft Rumble – finns i App Store och Google Play

Du kan enkelt ladda hem spelet, både på iOS och Android. Vi tror att spelet kommer att bli en riktig succé och bana väg för en helt ny era inom mobilspel. Var med ända från början och bli en del av gemenskapen redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *